ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ – ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΛΙΒΑΔΑΚΙ 18,19,20/06/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ – ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΛΙΒΑΔΑΚΙ 18,19,20/06/2016

Ένας παράδεισος για τους λάτρεις της περιπέτειας και της αναζήτησης του αυθεντικού. Όπου και να στραφεί κανείς έχει την ευκαιρία να γευτεί μοναδικές εμπειρίες. Υπάρχουν διαδρομές-κατευθύνσεις, που μπορούμε να περιπλανηθούμε στην Ευρυτανία και να γεμίσουμε πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Εδώ ο χρόνος σταματά, γιατί η φύση είναι καθηλωτική. Είναι παντού και μέσα μας, την κουβαλάμε όπου και να πάμε.

Σάββατο 18/06:  Αναχώρηση το πρωί στις 7:30 από στάση ΑΤΤΙΚΗ  του μετρό (ενδιάμεσες στάσεις: Άνω Λιόσια προαστιακού & Δουκίσσης Πλακεντίας του μετρό) για δασικό χωριό «Λιβαδάκι» όπου θα γίνουν όλες οι διανυκτερεύσεις. Μετά την τακτοποίησή μας στα πανέμορφα σπιτάκια θα πραγματοποιήσουμε τις πεζοπορίες μας

α)Δασικό χωριό – Αγ.Αποστόλους (στάνες καρακατσανέων 1.450 μ. υψόμετρο) – Μαυρίλο (Μπαρουτόμυλος) – Δασικό χωριό. ΒΔ:1+ ΩΠ:5-6

β)Δασικό χωριό – Μαυρίλο & επιστροφή ΒΔ:1 ΩΠ:2-2:30

γ)Ελεύθερος περίπατος

 

Κυριακή 19/06: Αναχώρηση για προσκύνημα στην Ι.Μ. της Προυσιώτισσας. Επίσκεψη στο πασίγνωστο αλλαντοποιείο της περιοχής με τα ονομαστά αλλαντικά (προσούτο κλπ.) & μετά από μια γρήγορη ματιά στα πανέμορφα Μεγάλο & Μικρό χωριό αντίστοιχα θα κάνουμε μια στάση στους ιστορικούς Κορυσχάδες όπου με την βοήθεια της ξεναγού μας θα θυμηθούμε ένα σημαντικό κομμάτι της νεότερης ιστορίας μας. Ένας όμορφος καφές στο γραφικό Καρπενήσι. Το βράδυ στο ασύλληπτης ομορφιάς σαλέ «ΛΕΛΟΥΔΩ» φαγητό  και το καθιερωμένο πια γλέντι της ομάδας.

 

Δευτέρα 20/06: Αναχώρηση για Βίνιανη όπου και πάλι η ξεναγός μας στο ιστορικό μουσείο θα φωτίσει με τις πληροφορίες της εκείνο το κομμάτι της ιστορίας μας που δεν διδαχτήκαμε στο σχολείο…..
Μια στάση στην Ι.Μ.Τατάρνας και επιστροφή στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

 

ΑΡΧΗΓΟΣ: Καββούρη  Έφη

Τηλ. Επικοινωνίας :  210/2411765,  6972325727

Κόστος εκδρομής:

120 € για τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου

130 € για τους  φίλους του Συλλόγου

110 € παιδικό, φοιτητικό

Στην  παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται:

α)2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε 2κλινα δωμάτια

β)όλες οι μετακινήσεις

γ)οδηγός βουνού

δ)ξεναγός

Δεν περιλαμβάνονται:

α)καφέδες-φαγητό

β)τα ψώνια σας!!!

No Comments

Leave a Comment

Close It

Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα πρέπει να συμφωνείτε με τη χρήση cookies. more information

Ο ιστότοπος είναι ρυθμισμένος να δέχεται cookies, ώστε να σας παρέχεται η μέγιστη εμπειρία browsing. Είτε συνεχίσετε έτσι είτε επιλέξετε "Δέχομαι" συναινείτε με αυτό.

Close